Clauze si conditii

Clauze/Conditii Speciale/Regulament

SPALATORIE-USCATORIE-CALCATORIE

 1. Curatarea haeinelor se efectueaza conform instructiunilor de pe eticheta, stabilite de producator. Articolele fara eticheta cu recomandari de intretinere se primesc pentru prelucrare numai pe riscul clientului.
 2. Daca clientul solicita curatarea hainelor intr-un mod contrar instructiunilor de pe eticheta sau opiniei specialistilor firmei, curatarea se va face pe riscul sau, pe semnatura sa, mentionata pe bonul de comanda.
 3. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc o uzura de 30% pentru orice obiect predat. Pentru hainele deteriorate date la curata nu ne asumam responsabilitatea.
 4. Verificarea cantitativa si calitativa a articolelor curatate se va face in momentul ridicarii acestora. Nu se accepta reclamantii ulterioare ridicarii marfii curatate.
 5. Preturile percepute sunt conform listei de preturi afisata pe site, in magazin sau conform ofertei speciale.
 6. Daca articolele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (ex: defectiuni provenite din insugicienta rezistenta a tesaturii si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantilor, etc) constatate de organul de control al unitatii, aceasta este absolvita de orice raspundere.
 7. In caz de pieredere sau deteriorare a obiectului din vina prestatorului acesta trebuie sa desbagubeasca clientul cu 70% din valoarea de piata a obiectului dar nu mai mult de 5 ori valoarea prestatiei in cazul in care nu se poate dovedi valoarea bunui cu bon de achizitie. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc in principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat.
 8. In urma prelucrarii articolelor din blana naturala, piele, cojoace, piele velurata, acestea pot suferi modificari de culoare sau se pot rupe datorita unor defecte de tabacire, tanare si vop[sire, cauzate de un finisaj necorenspunzator, motiv pentru care prestatia de curata chimic a acestor obiecte se va face pe garantia clientului.
 9. Sociatatea nu este raspunzatoare pentru nexecutarea prestatiilor in termen, datorita unor cauze de forta majora (cutremure, inundatii, etc.), lipsa energie electrica sau lipsa presiune apa.
 10. Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, pernitelor de umeri, a ornamentelor, precum si a obiectelor uitate in buzunarem indiferent de valoarea acestora, societatea nu poate fi facuta raspunzatoare.
 11. Socientatea isi rezerva dreptul de a refuza obiectele ce prezinta un graf avansat de uzura sau emana mirosuri dezagreabile.

Aceste clauze reprezinta un contract intre client si firma, deci este acceptat neconditionat de ambele parti.

Happy Clean va asigura de intreaga atentie si grija pentru hainele si articolele dumneavoastra. Pentru a fi mai buni si a raspunde cerintelor dumneavoastra asteptam opiniile, sugestiile si obiectiile la telefon tel: 0728 827 940 sau pe adresa de email contact@happy-clean.ro